Απομακρυσμένες συνεδρίες

internet-07-1 Απομακρυσμένες συνεδρίες
Μπορείτε τώρα να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγο πάντα δίπλα σας, όπου και αν είστε! Περισσότερα...

Διαιτολόγος στο σπίτι

btnHomePage3 Διαιτολόγος στο σπίτι
Με τις κατ οίκον συνεδρίες έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγο στην άνεση του σπιτιού σας  Περισσότερα...

Οικογενειακό πρόγραμμα

family Οικογενειακό πρόγραμμα
Εξατομικευμένα προγράμματα για όλη την οικογένεια.  Περισσότερα...

Ομαδική συνεδρία

Female Friends Moving Into New Home Ομαδική συνεδρία
Η δίαιτα θέλει συμπαράσταση ελάτε με έναν φίλο σας και ξεκινήστε μαζί  Περισσότερα...

Βιογραφικό

lidaΓεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 1982. Είμαι το τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Παρέμεινα στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της σχολικής μου ζωής με την αποφοίτησή μου από το 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έζησα στη Σητεία της Κρήτης όπου και σπούδασα στο τμήμα της Διατροφής και Διαιτολογίας του A.Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

 Προϋπηρεσία

Από το Φεβρουάριο έως και το Σεπτέμβριο του 2004 πραγματοποίησα την πρακτική μου στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ξεκίνησα την συνεργασία μου με την Μονάδα Αιμόστασης της Α΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής συντάσσω διαιτολόγια για τους ασθενείς που παρακολουθεί η Μονάδα και βρίσκονται σε αντιπηκτική αγωγή από το στόμα με αντιβιταμίνες Κ. Μέσω αυτής ξεκίνησα να εργάζομαι και σαν επιστημονικός συνεργάτης της Α΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

Από τον Ιανουάριο του 2007 διατηρώ το προσωπικό μου διαιτολογικό γραφείο στο οποίο έχω την χαρά να μαθαίνω στα άτομα που με εμπιστεύονται τον τρόπο να τρέφονται σωστά, να χάνουν αυτά που τους βαραίνουν και να κάνουν πιο “νόστιμη” και υγιή την ζωή τους.

Το 2013 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με αντικείμενο την Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, την Διατροφή και την Μεσογειακή Δίαιτα.

Επιστημονικό Έργο

Πτυχιακή εργασία . Η επίδραση της διατροφής στην αναλογία του φύλου των νεογέννητων του ανθρώπου. 2004

The preconception selection of sex in human’s offspring and the dietary method. Υποβλήθηκε για κρίση στο αγγλόφωνο περιοδικό της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας “Aema/Αίμα”.

Συμμετοχή σε συνέδρια

Παρακολούθησα τις εργασίες του συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ελληνικές Ημέρες Θρόμβωσης» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την 31η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2005.

5ο μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής «Παιδί και Διατροφή στη Νέα Χιλιετία”

ran


Newsletter
Εγγραφείτε για να
ενημερώνεστε για
διαιτολογικά νέα