Γενικές Πληροφορίες

Γενικές πληροφορίες για το διαιτολογικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε

    – θα μαγειρεύετε όπως και πριν

    – το διατροφικό σας πρόγραμμα θα βγει βάση των προτιμήσεων σας και θα είναι               όσο πιο εφικτό και εύκολο για να το ακολουθήσετε

    – θα περιλαμβάνει φαγητά για την εργασία και επιλογές για έκτακτες περιστάσεις

 Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας επικοινωνούμε μαζί σας για να δούμε πως πηγαίνει το πρόγραμμά σας κι αν χρειάζεστε τυχόν διευκρινίσεις για το διαιτολόγιο της δεύτερης εβδομάδας.

Η συχνότητα των συνεδριών συστήνεται να είναι σε δεκαπενθήμερη βάση. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορεί να είναι και σε εβδομαδιαία (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση). Πιο αραιές επισκέψεις (πχ ανά 3 εβδομάδες) μπορούν να πραγματοποιούνται κατόπιν δικής σας απαίτησης παρόλα αυτά από την εμπειρία μας όμως οφείλουμε να αναφέρουμε πως όταν οι διαδοχικές συνεδρίες απέχουν μεταξύ τους περισσότερο από 2 εβδομάδες χάνεται η επαφή με την Διαιτολόγο που είναι καταλυτική για την τήρηση του διαιτολογίου και την τόνωση του ηθικού του ατόμου. Καλό θα ήταν ειδικά το πρώτο μήνα που τον θεωρούμε προσαρμογής να μην παραλείπεται κάποια συνεδρία για να μπορούν να επιλύονται ότι προβλήματα ή απορίες προκύπτουν από την εφαρμογή του προγράμματος.

Κάθε περιστατικό για μάς είναι μοναδικό και οφείλουμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας!

4 βασικά πράγματα να θυμάστε!γενικές πληροφορίες

1ον. Όλα τα φαγητά μπορούν να καταναλωθούν, αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας που να μας υπαγορεύει κάτι διαφορετικό.

2ον. Οι ποσότητες κάνουν την διαφορά. Κανένα τρόφιμο από μόνο του δεν μας παχαίνει ή μας αδυνατίζει.

3ον. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στην καθημερινότητά μας και όχι η καθημερινότητά μας στο πρόγραμμα. Για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα πρέπει να “πηγαίνει” με τα νερά μας.

4ον. Όποια στιγμή θελήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες και θέματα γύρω από το πρόγραμμά σας.

Θέλουμε να σας μάθουμε ένα υγιεινό και νόστιμο πλάνο διατροφής το οποίο θα γίνει τρόπος ζωής, ώστε το σωματικό σας βάρος να είναι το υγιές και μετά το τέλος της συνεργασίας μας. Έτσι θα έχουμε τα καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.